21 Aralık 2017 Perşembe





 ''Geçmişteki üzüntülerin, ve gelecekle ilgili korkularınızın  bugünkü mutluluğunuzu mahfetmesine asla izin vermeyin''
Mark Houlahan

Her yaşadığımız yeni günün bizler için ikinci bir şans olduğunu unutmayalım ve içindeki güzellikleri çekip çıkarıp  dolu dolu yaşayalım efendim...
Şimdi  ben gününüze keyif katacak nefis ve sağlıklı bir lezzetle başlangıç yapayım,gerisi sizde...

Hindistancevizli mousse

İçindekiler:


  • İki kutu (2x400ml) hindistancevizi kreması veya sütü( katkısız ve organik olmasına özen gösterin).Her ikisindede üzerindeki krema kısmını kullanın,altta kalan suyu asla katmayın.
  • 1/2 su bardağı hindistancevizi şekeri (ince süzgeçle elenmiş)
  • İki yemek kaşığı kakao
  • 20 gr bitter çikolata (rendelenmiş)


Yapılışı:


  • Hindistancevizi kremasını bir gece önceden buzdolabında bekletin.
  • Krema ve şekeri mikserle iyice çırpın
  • Dolu dolu üç  kaşık ayırın
  • kakao ve son olarak  daha fazla çikolata tadı istiyorsanız rendelenmiş çikolatayı katıp iyice karıştırın.
  • İstediğiniz kaplara boşalttıktan sonra bir kaçının üstüne ayırdığınız beyaz karışımı ekleyin.Diğerlerini sade bırakın.

Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder