9 Ocak 2019 Çarşamba



Biz tiroid hastalarının iyileşme sürecinde glutenden sonra dikkat etmesi gereken en önemli ikinci bir gıda: SÜT ÜRÜNLERİ

NEDEN SÜT ÜRÜNLERİNİ BIRAKMALI

👉İnsanların %75 i süt ürünlerinde bulunan proteinleri (kazein,whey-peynir altı suyu-) düzgün bir şekilde sindiremiyor.
👉Kabızlığa, hassas bağırsak sendromuna ve ishale neden olabiliyor.
👉Süt ürünlerindeki proteinler inflamatuardır ve akneye, egzema ve sinüs tıkanıklıklarına sebep olur.
👉Yüksek oranda işlenmiş  hormon ve antibiyotik içerebilirler.

@thyroid_healing_concepts

''Son 21 yıllık uygulamadaki deneyimlerim bana, bir çok inflamatuar durumların,otoimmün durumların, kiloyla ilgili sorunların ve diğer kronik hastalıkların tümünün inflamatuar gıdaların tüketimiyle daha da kötüleştiğini gösterdi.
İnflamatuar tepki gösteren iki ana gıdadan biri buğday diğeri de süt ürünleri gibi görünüyor.''
@dr.robdebease.alternacare1

''Gluten ve süt ürünleri kronik hastalıkların hızlı artış oranının  ardındaki en büyük iki suçludur''

Çeviri:Peyruze Ensari

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder