Biz tiroid hastalarının iyileşme sürecinde glutenden sonra dikkat etmesi gereken en önemli ikinci bir gıda: SÜT ÜRÜNLERİ
NEDEN SÜT ÜRÜNLERİNİ BIRAKMALI
👉İnsanların %75 i süt ürünlerinde bulunan proteinleri
(kazein,whey-peynir altı suyu-) düzgün bir şekilde sindiremiyor.
👉Kabızlığa, hassas bağırsak sendromuna ve ishale neden
olabiliyor.
👉Süt ürünlerindeki proteinler inflamatuardır ve akneye,
egzema ve sinüs tıkanıklıklarına sebep olur.
👉Yüksek oranda işlenmiş hormon ve antibiyotik içerebilirler.
@thyroid_healing_concepts
''Son 21 yıllık uygulamadaki deneyimlerim bana, bir çok inflamatuar
durumların,otoimmün durumların, kiloyla ilgili sorunların ve diğer kronik
hastalıkların tümünün inflamatuar gıdaların tüketimiyle daha da kötüleştiğini
gösterdi.
İnflamatuar tepki gösteren iki ana gıdadan biri buğday
diğeri de süt ürünleri gibi görünüyor.''
@dr.robdebease.alternacare1
''Gluten ve süt ürünleri kronik hastalıkların hızlı artış
oranının ardındaki en büyük iki suçludur''
http://www.amymyersmd.com
2018/01
Çeviri:Peyruze Ensari
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder