15 Şubat 2020 Cumartesi





Uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar🙋 
Yazı dizimizin son bölümünü bu kadar geciktirdiğim için çok özür diliyorum🙏 ve hemen Kandida yazı dizisinin  5-6-7.bölümlerini yayınlıyorum. Böylelikle  son eklemeleri de yapmış olup bu yazı dizisini bitirmiş oluyoruz.

Şifanıza vesile olmasını diliyorum, sevgiyle kalın efendim...💓

👉Kandida diyeti ile birlikte kullanılabilecek gıda takviyeleri:

1-Probiyotikler (Günde 50 milyar ünite)
2-Kekik yağı (Günde 3 kere 2 şer -*bir kaşık Hindistan cevizi yağı içinde- damla 7 gün boyunca)
3-Sarımsak (günde 2 kapsül veya 2 diş)
4- Greyfurt tohumu ekstresi (günde 2-3 kere, 200mg)

👉Die-off  Sendromu:

Kandidanın hızla vücuttan yok edilmesi esnasında ortaya çıkan 70 farklı toksin vücutta metabolik reaksiyona neden olur. Panik olmayın, bu kandida diyetinin işe yaradığını gösteren bir işarettir ve belirtileri şunları içerir: Baş ağrısı, yorgunluk, baş dönmesi, bağırsaklarda gaz, kabızlık, şişkinlik gibi hazımsal şikayetler, terleme ve ateş, sinüs enfeksiyonu, deride döküntüler, gribal belirtiler. Bu belirtiler genelde 7-10 gün içinde geçer.

👉Tüm belirtiler geçtikten sonra da beslenme alışkanlığınızı eski kötü alışkanlıklar olarak devam ettirmeyin, çünkü kandida çok kolay geri gelir.

👉Protein ve daha çok yüksek lifli, sebze ağırlıklı beslenmeyi ilke edinin. Meyve nişastalı sebzeleri sınırlı tüketin. Şekeri ve işlenmiş gıdaları tamamen terk edin.

ps://draxe.com//candida-diet
Özet çeviri: Peyruze Ensari

1 yorum:

  1. Do you realize there's a 12 word phrase you can say to your partner... that will induce deep feelings of love and instinctual attractiveness for you buried inside his heart?

    That's because hidden in these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's instinct to love, cherish and protect you with his entire heart...

    12 Words Who Trigger A Man's Desire Impulse

    This instinct is so hardwired into a man's genetics that it will make him try harder than ever before to make your relationship the best part of both of your lives.

    Matter-of-fact, fueling this influential instinct is absolutely mandatory to achieving the best possible relationship with your man that as soon as you send your man one of these "Secret Signals"...

    ...You will immediately notice him expose his mind and soul to you in a way he's never experienced before and he'll recognize you as the only woman in the universe who has ever truly understood him.

    YanıtlaSil